Til nyhetsoversikten ↓

Leder Fiskehelse Nord-Norge

Er du en erfaren fiskehelsebiolog eller veterinær som har lyst på nye utfordringer? Fishguard skal bli den ledende fiskehelse og miljøaktøren også i Nordland, Troms og Finnmark. Dette skal vi gjøre gjennom organisk vekst, oppkjøp og rekruttering av de rette menneskene. Vil du passe i rollen som leder for vår fiskehelseavdeling i Nord-Norge?

Arbeidsoppgaver

Du vil ha det overordnede ansvaret for planlegging, gjennomføring og oppfølging av tiltak, både forebyggende- og ved akuttsituasjoner knyttet til selskapets fiskehelsearbeid i nord. Sentrale arbeidsoppgaver er helsekontroll av fisk, rådgiving og opplæring, gjennomføre kundemøter og kurs, samt miljøtjenester og til en hver tid ha oversikt på helsestatusen i regionen. Du er med på å ivareta kompetanseutviklingen i selskapet ved å bidra til å videreutvikle et sterkt internt fagmiljø innen fiskehelse. Stillingen innebærer personalansvar og en del reisevirksomhet må påregnes.

Kvalifikasjoner

Når du har krysset av for at du er autorisert veterinær eller fiskehelsebiolog må du se videre på sjekklisten om du har erfaring fra havbruk. Videre må du være selvstendig, resultatorientert, strukturert og ha gode samarbeidsevner. Du må bære beslutningsdyktig og ha evne til å se løsninger. Godt humør, nøyaktighet og stå-på-vilje vil passe godt inn i Fishguard-teamet.

Kontorsted: Nord-Norge,
Søknadsfrist: Fortløpende

Spørsmål eller CV og søknad sendes til:
Daglig leder
Paal Christian Krüger
paal.kruger@fishguard.no
95 45 36 20

30. september 2016

Til toppen ↑